tirsdag 30. november 2010

JULEKULER..............................

No skal jeg skrive bok om store julekuler.... Arne og Carlos ska få dem til jul.
3 nye julekuler . Stor størelse. Pnne nr 5 med fritidsgarn. Hadde noen rester fra i fjord etter at jeg strikket langnisseluer og so ville jeg ha litt pynt i vinduet. Fornøyd sjøl.

torsdag 25. november 2010


JULEKULER

Ja i år blir det ny julepynt. Kuler i fleng. Det er 55 mønstre i boka Julekuler, med Arne og Carlos. Hvis dere skal strikke kuler til å pynte med så strik med pinner nr 6 og med fritidsgarn.
De var kjempestilig. Jeg har mest blått fritidsgarn så da må det bli MFK kuler.

tirsdag 23. november 2010

Det var lettere å strikke med bare ullgarn og e lei meg for at jeg ikke såg de mørkeste garnet med sølv for da blir det mer markert. Ja, ja har litt sølv trå til overs i da. Tror nissen forstår meg. Han treng hjelp til å lage alle gavene.
Ønsket meg boka Julekuler av Arne & Carlos. Rolf kjøpte , men jeg måtte snike og klipe på pakkene han hadde kjøpt. Lurte meg til å ta noen kopier i boka og her er resultatet,. Så jeg blir glad på julaften når jeg får boka og juletreet fult av julekuler... hi hi.

mandag 22. november 2010


Ja da er koffertlappene ferdig, Fikk en koffertlapp i gave fra ei qilte veninne og jeg tegna rundt og laga til jentene mine. Mønsteret jeg har sydd har jeg tatt fra ei Hello Kitty malebok, og så forminska jeg på skrivern min . No kan vi dra på tur med hver vår koffertlapp. Vi drar til syden første uka i mars.

mandag 15. november 2010

Ja så ble vognteppe til lille Emil ferdig. Skal brodere inn fødselsdatoen , men den vet jeg ikke enda. Det blir første uka av januar men da er jeg borte så mormora får ha det på lur og så ska jeg lure til fødselsdatoen etterpå. Det var 10 timer med fotball her i huset i går og da fikk jeg sydd litt da. Fulgte med Follo men ikke resten. Emil er en gutt som jeg blir gamletante til da..

søndag 14. november 2010




Jeg er så glad i jula. Det må pyntes overalt. Blir nesten helt Gjertrud. Dette mønsteret sto i Familien for ca 20 år siden.

lørdag 13. november 2010


Da er nisseduken min ferdig.. Hurra... Mønsteret er fra en løper fra Disa Designs, men jeg måtte ha en firkanta en da jeg har et kistebord som salongbord. Måla er 110 cm x 110 cm.
I dag ska jeg på julemesse for å sjå om d er noe jeg kan lage.............. til neste år..
Har bestandig så god tid og plutselig er det jul.

mandag 8. november 2010


Ja da er løperen fra AnnaKa mønsteret " Jula vare helt til påske ferdig. Og vi er en dag nærmere jula folkens..............